Słodki, lukrowany i zakręcony rogal, zwłaszcza z nadzieniem makowym to tradycyjny wypiek na 11 listopada.

Opublikowano:
Autor:

Słodki, lukrowany i zakręcony rogal, zwłaszcza z nadzieniem makowym to tradycyjny wypiek na 11 listopada. - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Wiadomości

Za kilogram tradycyjnych rogali marcińskich trzeba zapłacić kilkadziesiąt złotych.

Nie każdemu też smakuje makowe nadzienie. Może więc warto pokusić się o przygotowanie własnych rogalików z farszem, które nam najbardziej odpowiada. Przepis na szybkie ciasto na rogaliki drożdżowe znajdziecie na HOTBLOG-u.

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE